Як домогтися ідеальної фігури: нова методика icoone LASER MED

Оригінал статті у журналі VOGUE.

Найвідоміший у світі апарат для моделювання фігури icoone оновлений до версії LASER MED. Україна — перша країна, де його стали використовувати.

Все не те, чим видається, — такого висновку дійшов професор, фахівець із реконструктивної хірургії Жан-Клод Гімберто, коли досліджував будову сполучної тканини.

Мініатюрна камера, заглиблена під шкіру, показала: та являє собою не просто «листковий пиріг» з епідермісу, дерми й гіподерми, як тривалий час вважали, — у підшкірній тканині безліч мікровакуолей, у кожній з яких підтримується сталість середовища й властивостей.

Контурирование фигуры

На підставі цих даних винахідник Джанфранко Тудіко розробив і впровадив новий принцип впливу на сполучну тканину. Метод дістав назву M.M.A.S. (Мультимікроальвеолярна стимуляція) і саме його взяли за основу роботи апарата icoone.

Сьогодні такі апарати є в найпрогресивніших клініках, даючи змогу не тільки моделювати фігуру, але й змінювати якість шкіри. Остання версія, icoone LASER MED, працює як із жировими депо над колінами й на внутрішній стороні плечей, так і із зоною навколо очей, зоною шиї та декольте.

Апарат icoonе імітує ручний масаж, завдяки чому не спричинює дискомфорту, але водночас набагато ефективніший: низькоінтенсивний лазер допомагає розщеплювати підшкірний жир, а LED-випромінювання працює з різними проблемами шкіри: від втрати тонусу до зневоднення.

LPG массаж лица

Ще одна перевага апарата — ним можна опрацьовувати обидва боки тіла водночас. Начебто нічого особливого, але процедура проходить набагато швидше, і icoone LASER MED — єдиний у світі пристрій, з яким такий трюк можливий. Робочу поверхню мікростимуляторів у ньому теж збільшили — щоб скоротити час процедури.

У нових посткарантинних умовах корисно знати, що на шкіру впливають через спеціальний еластичний костюм, контакт відбувається за допомогою маніпул, а процедура проводиться в окремому кабінеті, сам на сам із лікарем.

До того ж, крім вельми популярного сьогодні ефекту, — бьютіфікації, тобто поліпшення зовнішнього вигляду й стану шкіри, — як бонус можна зміцнити імунну систему й відновитися після хвороб.

Апарат icoone LASER MED — такий один. Він допомагає повернути клітини в режим роботи, властивий юній шкірі, і впливає в трьох напрямах. Перше — дренаж і детокс: виводиться зайва рідина, знімаються набряки й запалення, клітини працюють енергійніше. Друге — ліфтинг, що відбувається внаслідок синтезу колагену й фібробластів. Третє — ліполіз, завдяки якому помітно підтягуються контури тіла. Курс процедур пришвидшує клітинний обмін речовин і надає шкірі тонусу. Приємний бонус: перерва між процедурами не потрібна, їх можна робити щодня. Так шлях до нового тіла становитиме всього тиждень.

Оцінити статтю
DUSO

Записаться на презентацию

Записатися на презентацію

Підпишіться на наш Telegram канал

Новинки, спеціальні пропозиції та акції, 
анонси заходів