Протокол проведення процедури з icoone LASER

Основні напрямки застосування апарату – дренаж, ліфтинг і коригування контурів тіла. Розглянемо протокол проведення процедури з icoone LASER більш докладно.

Протокол «Комплексна процедура»:

Збір анамнезу клієнта. Заповнення угоди на проведення процедури icoone LASER

процедуры icoone LASER

Перед початком проведення процедури обов’язково проводимо бесіду з клієнтом для збору детальної інформації, в ході якого дізнаємося потреби клієнта, уточнюємо про наявність протипоказань (кардіостимулятор, онкологічні та інфекційні захворювання, тромби у венах, перший триместр вагітності, період грудного годовування) і обговорюємо очікуваний результат. У свою чергу, клієнт заповнює і підписує спеціальний бланк, де прописані основні моменти процедури, і згоду на проведення процедури icoone LASER.

Заповнюємо карту клієнта. Заміряємо і фотографуємо “ДО” процедури

Замеряем и фотографируем "ДО"

Перед початком процедури заповнюємо індивідуальну карту клієнта, проводимо заміри тіла і робимо серію фотографій “ДО” процедури для подальшого порівняння результату після проведення процедури.

Підготовка до початку процедури. Надягаємо костюм

Подготовка к началу процедуры icoone laser

Кожному клієнту підбираємо спеціальний еластичний Костюм icoone®, тонка тканина якого добре прилягає до тіла і розтягується, що дозволяє ефективно впливати на шкіру за допомогою принципу мультимікроальвеолярної стимуляції М.М.А.S. в поєднанні з впливом технологій LASER і LED. Крім зручності клієнта, костюм служить в гігієнічних цілях – запобігає всмоктуванню ороговілих частинок шкіри і волосків, а також охороняє робочу поверхню маніпул від зношування.

Проведення базової лімфодренажної програми

Массаж icoone laser - Проведение базовой лимфодренажной программы

Для проведення лімфодренажної програми використовуємо парні насадки Robotwins, щоб підготувати тіло до більш інтенсивного впливу. Саме парні насадки імітують роботу рук масажиста і за 20 хвилин дозволяють обробити все тіло. Для зручності пацієнта, процедура проводиться на кушетці.

Програма Silhouette – обробка зони живота

Программа Silhouette icoone laser - массаж, обработка зоны живота

Дана програма призначена для роботи на великих ділянках тіла з метою усунення целюліту в основних проблемних зонах у жінок, таких як живіт, боки, стегна і сідниці. Для цього використовуємо насадку Robosolo, яка включає в себе 915 нм лазер і світодіод 650 нм, що використовуються для фокусу на певних проблемних зонах.

Програма Inton – обробка внутрішньої поверхні стегна

Программа Inton icoone laser - массаж, обработка внутренней поверхности бедра

Програма Inton спрямована на поліпшення якості шкіри на поверхні стегна і її ущільнення. Для запобігання пошкодження шкіри на даній ділянці, рекомендується працювати однією насадкою Robotwin. Результат від процедури помітний вже протягом доби після проведення.

Програма Armton – ущільнення внутрішньої поверхні рук

Программа Armton icoone laser - уплотнение внутренней поверхности рук, массаж

Використовуємо програму Armton для зменшення в’ялості і ущільнення поверхні рук. Спеціальні параметри запатентованої технології Roboderm дозволяють повернути пружність шкіри, збільшити еластичність і тонус поверхні рук. А одночасна робота двох маніпул Robotwins дозволить заощадити час клієнта.

Програма Modelplus – тонізації і підтяжка сідниць

Программа Modelplus icoone laser - массаж тонизация и подтяжка ягодиц

Для ефективної тонізації і підтяжки сідниць використовуємо запатентовану технологію Roboderm®, яка дозволяє усувати неестетичні дефекти шкіри, глибоко і ефективно стимулюючи сполучну тканину. Для цього виключно ефективне поєднання програми Modelplus з LED випромінюванням. Ефект струнких і підтягнутих сідниць можна отримати всього за 5 процедур.

Optimum – завершальна програма для розслаблення

Optimum icoone laser - завершающая программа для расслабления

Для завершення процедури використовуємо базову програму Optimum для розслаблення. За допомогою цієї програми знімається напруга в м’язах, покращується приплив крові, а також заспокоюється нервова система, що призводить до розслаблення клієнта.

Зняття костюма. Заміри “ПІСЛЯ”

Снятие костюма. Замеры "ПОСЛЕ"

Після завершення процедури клієнт знімає Костюм icoone®, після чого майстер проводить повторні заміри тіла і робить серію фотографій “ПІСЛЯ”. Це робиться для того, аби переконатися, що протокол підібраний правильно. Критерії успішного протоколу: тенденція до зменшення обсягів тіла, вирівнювання рельєфу шкіри і її ущільнення, пом’якшення ущільнень, нормалізація лімфообігу.

Оцінити статтю
DUSO

Записаться на презентацию

Записатися на презентацію

Підпишіться на наш Telegram канал

Новинки, спеціальні пропозиції та акції, 
анонси заходів