Протипоказання процедур icoone Laser

Сучасний підхід в естетичній медицині до оздоровлення тіла безпосередньо пов’язаний з передовими технологіями. Особливим попитом в індустрії краси користуються пристрої, що впливають на організм людини природним чином. Топовий апарат в цій сфері – icoone LASER – пристрій нового покоління, заснований на запатентованій технології Roboderm, яка поєднує мультимікроальвеолярний масаж з потужністю ЛАЗЕРА і LED.

icoone – справжній прорив в косметології. Унікальний і водночас універсальний апарат дозволяє продовжити молодість шкіри, усунути ознаки її старіння, відновити м’язи після перенесених травм, допомагає в лікуванні цілої низки захворювань. При цьому icoone діє швидко, ефективно і безболісно.

Завдяки впливу icoone вдається домогтися не тільки візуального поліпшення тіла, але і відновлення сил, підвищення якості життя. Чи всім підходить процедура – читайте нижче.

Показання до застосування апарату icoone

Оскільки апарат надає не тільки омолоджуючий, але і оздоровчий вплив, сфера його застосування досить обширна.

icoone застосовується для:

  • підтяжки обличчя, шиї, грудей;
  • додання тонусу в’ялої шкірі на животі, руках, ногах;
  • лікування целюліту різної етіології і на всіх стадіях;
  • відновлення шкіри в післяопераційний період;
  • усунення стрій, рубців, в тому числі після опіків;
  • відновлення м’язів після травм;
  • лікування суглобів і шкіри;
  • релаксації при перевтомі, стресі.

Використання icoone при захворюваннях і травмах

Як показали численні дослідження, icoone виявляється надзвичайно ефективним при лікуванні деяких патологій і негативних проявів. Шістнадцять медичних програм допомагають при терапії різного роду травм – побутових або спортивних.

Лікувально-оздоровчі сеанси найбільш ефективні при:

  • фіброзі;
  • болях в різних відділах хребта;
  • м’язових спазмах;
  • пошкодженнях сухожиль;
  • усунення наслідків опіків.

Дослідження, в яких взяли участь пацієнти з трофічними виразками і патологіями вен ніг, показали, що icoone – надзвичайно ефективний засіб. Уже після першого терапевтичного курсу пацієнти відзначали значне зменшення ознак хронічної венозної недостатності. Мікроальвеолярний масаж допоміг повернути відчуття легкості при ходьбі, знизив прояв набряків, позбавив від оніміння в стопах і судом в литках, зменшив біль у ногах.

Апарат добре переноситься пацієнтами з різними патологіями. Крім того, він не викликає побічних ефектів під час і після процедур.

Протипоказання

icoone впливає на організм більш м’яко і делікатно, ніж інші апарати неінвазивної косметології. Дослідження підтверджують безпеку його застосування.

Однак слід враховувати, що масаж, як апаратний, так і класичний, не рекомендується проводити при деяких станах і захворюваннях. До них відносяться:

  • ушкодження шкіри;
  • наявність новоутворень;
  • шкірні захворювання (герпес, псоріаз).

Яких-небудь додаткових протипоказань до застосування апарат не має.

Чи можна використовувати під час вагітності?

Вагітним жінкам масаж апаратом icoone показаний після першого триместру. У цей період може проявлятися надмірна набряклість – всього один сеанс лімфодренажу зможе позбавити організм від зайвої рідини і додати тілу легкості.

icoone незамінний після народження дитини. Мікроальвеолярний масаж позбавить від розтяжок, які з’явилися в області живота і грудей. Завдяки технології Roboderm кожна мама може відчувати себе красивою і здоровою.

Чи підходить чоловікам?

Останнім часом неінвазивна косметологія стає все більш популярною серед чоловіків. Завдяки icoone у чоловіків з’явилася можливість в максимально короткі терміни позбутися від такої поширеної проблеми, як «рятувальний круг», який утворюють відкладення жиру внизу живота і на боках.

icoone дозволяє підтримувати тонус мускулатури. Крім того, за допомогою апарату вдається домогтися рельєфу грудної клітки, рук, ніг, а також «кубиків» пресу. Це особливо важливо для чоловіків, що займаються в спортзалі.

Вікові обмеження

Процедури із застосуванням icoone проводять незалежно від віку як в оздоровчих, так і в косметологічних цілях. Масаж запускає процеси регенерації в клітинах шкіри. При проведенні мікроальвеолярної терапії вік клієнта не має значення: процедура в будь-якому випадку наповнить тіло енергією і зміцнить організм.

Побічні ефекти

icoone – апарат неінвазивної косметології, тому він не викликає ніяких побічних ефектів. Процедури мікроальвеолярної терапії абсолютно безпечні і не мають негативних наслідків. При необхідності їх можна поєднувати з іншими апаратними техніками.

Крім того, мікроальвеолярна стимуляція адаптується для кожного типу шкіри. Терапія за допомогою icoone забезпечує відчуття повної релаксації. Тим самим апарат завоював особливу любов серед пацієнтів.

Оцінити статтю
DUSO

Записаться на презентацию

Записатися на презентацію

Підпишіться на наш Telegram канал

Новинки, спеціальні пропозиції та акції, 
анонси заходів