icoone: 5 фактів

Лірика лірикою, а факти, як відомо, говорять самі за себе. Тому сьогодні ми вирішили написати про апарати icoone саме так. ТОП-5 фактів про інноваційний італійський флагман поділився бренд-менеджер icoone в Україні Єгор Баришев, компанія ДЮСО.

Факт №1: в Україні працює 54 апарати icoone LASER

Наразі масажні апарати icoone LASER представлені в таких містах: Київ, Одеса, Дніпро, Трускавець, Львів, Мукачево, Краматорськ, Ужгород, Херсон, Миколаїв, Харків, Вінниця, Чернівці, Умань, Черкаси, Маріуполь, Запоріжжя, Хмельницький, Рівне, Кривий Ріг і Луцьк.

Географія, властиво, поступово розширюється.

Факт №2: icoone — це сукупний вплив унікальних технологій

В апаратах icoone використовується одразу три елементи:

  • Roboderm — запатентована технологія, суть якої полягає у вакуумній мікростимуляції (M.M.A.S.), або точковій аспірації;
  • низькоенергетичний ліполізний ЛАЗЕР довжиною хвилі 915 нм. Вельми ефективно впливає на підшкірно-жирову клітковину;
  • LED-випромінювання довжиною 650 нм. Посилює секрецію колагену та еластину.

Відмітимо, що сукупність цих технологій — не просто їх сума. Синергійна взаємодія ефектів додатково покращує результати від процедур.

Факт №3: icoone використовують під час вагітності

Обладнання icoone цілковито безпечне для матері та плоду, — чим вирізняються далеко не всі «красиві» апарати, — а до того ж вирішує класичні проблеми вагітних.

Масаж icoone знімає набряки та важкість у спині, лікує целюліт, підвищує пружність грудей, підтягує шкіру (зокрема в зоні декольте), покращує гнучкість суглобів та еластичність м’язів. Окрім цього процедури icoone позитивно впливають на загальний стан: і фізичний, і психічний. Це дає організмові змогу ефективніше боротися з хворобами та стресом.

Факт №4: масаж icoone можна проводити щодня (і навіть частіше!)

За рахунок делікатності ефекту M.M.A.S., а також синергійної взаємодії Roboderm із іншими технологіями (див. Факт №2) клієнт не отримує ушкоджень та перерозтягування шкіри. У зв’язку з цим італійські лікарі оптимізували наявні протоколи: тепер масаж icoone дозволено робити не просто щодня, а зранку й увечері.

Факт №5: icoone добре поєднується з багатьма іншими технологіями

Взагалі апарати icoone — самодостатні. Вони дають чудові результати й без «сторонньої допомоги» іншого обладнання. Тим не менше — за потреби та бажання — масаж icoone можна використовувати в комплексі з його ж альтернативами: кріоліполізом, мікроголковим RF, електромагнітною та радіохвильовою терапією (на цьому список не закінчується).

Оцінити статтю
DUSO

Записаться на презентацию

Записатися на презентацію

Підпишіться на наш Telegram канал

Новинки, спеціальні пропозиції та акції, 
анонси заходів