i-Boost: сила синергії

Як то кажуть, рух – це життя. Ніщо не стоїть на місці: ні ми, ні навколишній світ.

Не стоїть на місці й прогрес. По крихтах збираючи досвід багатьох тисяч років, людство пройшло шлях від кам’яного молотка до парової машини, від велосипеда – до космічного корабля. Розростаючись подібно снігової грудки, людські знання неминуче розділилися на галузі та сфери: адже розбиратися у всьому і відразу не може ніхто.

Кожна сфера має свій авангард – тих, хто здатний не тільки підсумовувати наявні ідеї, а й народжувати нові. Б’юті-індустрія – не виняток. Один з її революціонерів – інженер Джанфранко Тудіка, генеральний винахідник і керівник відділу досліджень та розробок компанії i-Tech Industries. Присвятивши понад 30 років створення апаратів для медицини та естетики, Джанфранко розробив унікальну масажну технологію Roboderm®. Вона і стала початком концепції i-Boost, про яку ми хочемо сьогодні поговорити.

Основи концепції i-Boost

Багато з нас звикли до «фотографічному» розуміння краси. Гарна фігура, блискуче волосся, доглянута шкіра – здавалося б, що ще потрібно? Водночас кожен милується гімнастикою, танцями, та й просто чиєюсь витонченою ходою. Людина – не лялька, тому її краса не обмежується статичною картинкою. Краса – це також і постава, грація, спритність, сила … Список можна продовжувати. Одним словом, краса – також у русі.

Цікаво, що з цим згодні й сучасні вчені. Раніше людське тіло розглядалося як злагоджене поєднання різних функціональних елементів. Сьогодні, в результаті численних досліджень, стало ясно, що людський організм – динамічна неоднорідна структура, піддається перепрограмуванню. У тому числі – за допомогою рухів тіла. Ґрунтуючись на нових знаннях, інженери компанії i-Tech Industries створили ще одну унікальну технологію під назвою Elispheric®. Якщо масажна технологія Roboderm® пов’язана з впливом ззовні, то Elispheric®, по суті, працює зсередини. Зупинимося на цьому докладніше.

У наші дні фахівці з біомеханіки прийшли до висновку, що найбільш природними для людини є рухи по спіралі, тобто у всіх трьох площинах. Такі рухи називаються елісферичними та впливають не тільки на м’язи й зв’язки. Річ у тому, що в залежності від положення тазу або стоп «інформаційні канали» тіла функціонують по-різному. Активізуючи необхідні процеси в нервовій системі, елісферичні руху покращують рівновагу і координацію в просторі.

В цілому, i-Boost – це новий підхід до краси, що поєднує статику і динаміку. Концепція має на увазі як естетичну красу, так і гармонію тіла: поставу, рух, форму і баланс. Досягти цих цілей дозволяє спільне застосування Roboderm® і Elispheric®. Першу технологію представляють масажні апарати icoone LASER і icoone LASER MED, другу – тренажер icoone BOOSTER.

Технологія Roboderm: icoone LASER і icoone LASER MED

Масажні апарати лінійки icoone® широко відомі по всьому світу. Щороку в 30 країнах проводиться близько 6 мільйонів процедур.

Технологія Roboderm®, що є базовою для цих апаратів, заснована на принципі мультимікроальвеолярної стимуляції (M.M.A.S.). Це абсолютно унікальний метод стимуляції сполучної тканини та неінвазивної обробки всіх структур шкіри. Внаслідок мікроотворів на маніпулі апарат може генерувати до 21.600 вакуумних мікростимуляцій у хвилину, діючи делікатно і водночас цілеспрямовано.

Robotwins Icoone laser

Вплив здійснюється одночасно двома маніпулами, що дозволяє обробляти відразу обидві сторони тіла (до речі, це ще одна унікальна «фішка» icoone®). Таким чином, час процедури скорочується, а оператор економить сили.

Масаж icoone® впливає безпосередньо на мікровакуолі – функціональні одиниці сполучної тканини. В результаті клітини отримують сигнали, які викликають потрібні біохімічні процеси. Стимуляція за допомогою технології Roboderm® працює в трьох напрямках: дренаж, ліфтинг і ремоделювання.

Дренаж (виведення зайвої рідини з міжклітинного простору) проводиться шляхом впливу на симпатичну і лімфатичну систему, а також на капіляри. Ефект ліфтингу пов’язаний з посиленням секреції власних колагену та еластину, а ремоделювання відбувається в результаті природного процесу ліполізу.

icoone LASER і icoone LASER MED допоможуть впоратися з різними стадіями целюліту, зморшками, шрамами, гематомами, судинними захворюваннями, розтягуваннями зв’язок, пошкодженнями м’язів і багатьма іншими проблемами.

Технологія Elispheric: тренажер icoone BOOSTER

Другий елемент концепції i-Boost – технологія Elispheric®, представлена ​​в системі icoone BOOSTER. Перш за все слід сказати, що це – НЕ еліптичний тренажер, який давно присутній на ринку. По суті, схожість між еліптичних і елісферичним тренажерами закінчується на назві. Якщо перший просто імітує ходьбу на лижах, то другий дає можливість виробляти різноманітні рухи в 3D-просторі.

Всього за 20 хвилин занять на icoone BOOSTER залучається 95% м’язів. Клієнт одночасно отримує повноцінне кардіотренування, моделює контури свого тіла, розвиває гнучкість і баланс. При цьому система контролю відстежує кожен рух, а також основні життєві показники в режимі реального часу.

В результаті тренувань на icoone BOOSTER відбувається спалювання калорій, стимуляція кровообігу, поліпшення координації та постави, зміцнення м’язів, зв’язок і суглобів. Впливаючи на організм як на єдине ціле, технологія Elispheric® відновлює баланс тіла і свідомості.

Нарешті, є ще один важливий момент. Зайняті люди через нестачу часу не можуть собі дозволити відвідувати спортзал. Швидше за все, коротка тренування після апаратного масажу стане для них ідеальним варіантом.

Як показує практика, i-Boost – це не просто красива концепція, але і дієва методика омолодження. Технології Roboderm® і Elispheric® не мають аналогів та синергетично доповнюють і підсилюють один одного.

«Статична» краса шкіри, досягнута за допомогою процедур на icoone LASER, доповнюється динамічною красою тіла, яке перебуває в русі. Ремоделювання із застосуванням апаратного масажу посилюється моделюванням контурів тіла за допомогою тренажера icoone BOOSTER. Обидві технології покращують кровообіг і стимулюють нервову систему.

Відповідно до новітніх досліджень, протокол їх поєднання вельми ефективний при вирішенні морфологічних і постуральних проблем у пацієнтів. Це у черговий раз підтверджує гіпотезу про надзвичайно тісний взаємозв’язок між естетичною зміною тіла та її сенсомоторною функцією.

Оцінити статтю
DUSO

Записаться на презентацию

Записатися на презентацію

Підпишіться на наш Telegram канал

Новинки, спеціальні пропозиції та акції, 
анонси заходів